En tränares dagbok

Igår var träningen inställd på grund av annat evenemang i Arenan. Men kunde vi vara ifrån varandra ändå? Nej nej istället samlades några av oss och tittade på Sverige-Norge i innebandy VM drack lite kaffe julmust och åt en och annan pepparkaka. Även hembakat lussebulle blev det som smakade alldeles utmärkt gott.  Nu är det inte så många tränar kvar detta året(kan väl ha ett samband med att det inte är så värst många dagar kvar på året också):

Tisdag 14/12, Torsdag 16/12, Tisdag 21/12, Tisdag 28/12 och Torsdag 30/12.

Jag misstänker väl att inte allt för många kan träna alla dessa dagar men ni som kan och vill komma till träningen gör gärna det. Blir vi alldeles för få kan vi ju alltid prata igenom saker som behövs pratas igenom(inga jobbiga saker). Saker som behövs planeras så att vi alla är med på samma tåg och drar åt samma håll. Självklart planerar jag för träning dessa dagar så det kommer INTE bli slappt bara för att vi eventuellt inte är så många som kommer att träna.

Vad kommer att ske under nästa år?

Ja svaret på det ligger i Era händer. Bara ni kan forma framtiden inom rullstolsinnebandyn i Kristianstad och som hittills enda lag i Skåne så sätter vi riktlinjer för hela skånes rullstolsinnebandy om vi vill. Med endast 4 lag i året Sverigeserie(En serie jag kommer att berätta mer om på tisdag) ser det mindre ljust ut på Sverigekartan över rullstolsinnebandylag.

2 Stockholmslag har inte fått ihop lag/pengar för att ställa upp i år. Kalmar har som några av er vet inte heller lyckats få ihop ett lag till detta år. Så om vi vill satsa på rullstolsinnebandy så har vi en mycket stor chans just nu att göra oss "ett namn" på marknaden. Fast då måste vi verkligen bestämma oss för den stora frågan. Sverigeserien eller inte? Om vårt mål står kvar som vi satte upp för ett bra tag sedan alltså sverigeserien så måste vi (som lag och individer) uppfylla vissa krav som jag kommer att berätta mer om på tisdag(förutsatt att vi vill ha kvar vårt mål förstås)

Så ska vi träna innebandy två dagar i veckan och KANSKE nå sverigeserien om några år eller ska vi slå våra kloka huvuden ihop och (hård)satsa på att nå sverigeserien?

Det vet bara ni, oavsett vad vi väljer så finns jag kvar(om förtroendet från er för mig som coach finns kvar)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0