KDFF - Öster, (lite) pinsamt

Idag struntade jag  i Sveriges bronsmatch i handboll för att se KDFF spela sin första träningsmatch. Missde ju dem i Tyskland så jag var väldigt nyfiken på hur laget ser ut i år. Några spelare har ju gått från just Öster till KDFF så det var extra roligt att det just var mot öster som KDFF skulle spela sin första match dessutom på hemmaplan.

Men det blev ingen match. Jag anade redan att något var "fel" då jag 20 minuter innan matchen såg en buss full med personer i och några utanför med fotbollsförbundets logga på jackorna som jag snabbt insåg var domare. KDFF var i full gång med uppvärmning på ena planhalva och på andra tränade nåt dam/flicklag som någon i publiken sa var från Vä. När det var dags för avspark började bussen rulla iväg och det informerades att matchen var inställd. Anledningen var (vad jag först hörde på plats) att det inte fanns tillgång till omklädningsrum och spelarna (östers) vägrade byta om i bussen för, jag citerar: Vi spelar faktiskt på elitnivå. Det är helt sant men samtidigt är inte damidrott(tyvärr) lika prioriterat som herridrott och hur jobbigt vore det att byta om i bussen var min och många andras kommentarer på plats. Man åker alltså från Växjö fram och tillbaka och ingen match blir spelad för denna tillsynes lilla sak.

Nyfiken som jag är så gick jag in på Östers Hemsida för att e om de skrivit nåt om detta och där gick går att läsa:

Kristianstad DFF - ÖIF .

Det blev ingen match mot Kristianstad DFF...

... istället blev det en bussresa tur och till Skåne. Anledningen till den inställda matchen var att varken Öster eller domartrion blev tilldelade omklädningsrum eller välkomnades av några Kristianstadsrepresentanter. Då dessa dök upp 10 minuter innan matchstart valde Öster och domarna att inte spela. Ev. nytt speldatum är inte bestämt.


Fram tills jag läste detta tyckte jag att Östers beteende var lite barnsligt, varför som sagt inte byta om i bussen? (det är inte helt ok, men alternativet är att inte spela matchen)

Nu har jag dock ändrat åsikt lite. Först 10 minuter innan match dyker representanter från "oss" upp och hälsar dem välkomna. Tror det var "Betan" dessutom(såg henne stå och prata med någon vid bussen kort innan de rullade iväg i alla fall. Det är INTE professionellt och inte acceptabelt KDFF så jag förstår att det inte blev en match. Så behandlar man INTE domare i alla fall anser jag. Visserligen inte spelare heller men absolut inte domare.

Enligt Öster hade de varit på plats så tidigt som en och en halv timme före matchstart och att ingen representant från KDFF finns på plats senast 10 minuter efter det är pinsamt. Hoppas verkligen att detta var en tillfällighet och att det aldrig upprepas för såhär ska det inte gå till på elitnivå. Hur kan det komma sig att man inte fixar nycklar till IP (spelades ej på vilan) så att domare och motståndare har nånstans att byta om och värma sig i paus? Hur kommer det sig att ingen representant finns på plats utan det blir Betan som först 10 minuter innan match hälsar välkomna till motståndare och domare? Snälla säg att det var ett mycket olycklig undantag/missuppfattning som föranledde denna pinsamma händelse. Jag kommer att följa KDFF minst lika mycket som tidigare år oavsett hur det går, supporter i med och motgång men det här var enormt pinsamt. Så här får det inte gå till på elitnivå.

Ca en vecka

Det dröjde visst lite längre än en vecka innan jag skrev här igen. Lovade ju i mitt senaste inlägg att utveckla det jag skrev då efter en vecka..drygt.

Vad har hänt sedan sist? Jag har varit inlagd på sjukhus en vecka för en operation jag väntat på väldigt länge. Den gick bra, eller som planerat som man säger. Tyvärr missade jag den årliga inomhusfotbolls turneringen i Tyskland som nu KDFF varit på för andra året i rad. Men hälsan går tveklöst före men lite surt var det som räven sa.

Fast vi backar tillbaka bandet till dagen då jag skrev mitt senaste inlägg. På kvällen var jag på en alldeles förträffligt trevlig fest med anledning av Kims seger mot samhället. Ja, hör och häpna det går tydligen att vinna mot samhället. Kim wheel and the no wheelers underhöll med en mycket skön blandning av musik. Fick träffa Kims mamma och syster som också hon har en fantastiskt sångröst. Det blev dock inte så väldigt sent för jag skulle redan kl 11 infinna mig på sjukhuset med förberedande undersökningar som jag vet om är ganska jobbiga så jag ville inte vara allt för såsig i huvudet.

På vägen hem hör jag plötsligt någon ropa mitt namn och jag tittar upp på en balkong vart ifrån jag lokaliserat mitt namn ifrån. Där stod Christine på vad det visade sig Fridas balkong. Jag var ju såklart tvungen att stanna till och säga hej och ett tu tre var jag inne i lägenheten. Därinne var det många fler kära bekanta. Ett par vändor ute på balkongen blev det där jag fick den stora äran att prata med vissa personer på tu man hand. Speciellt en person där jag fick ett mycket glädjande "besked" eller hur man nu ska kalla det. Förtydligande kanske är ett bättre ord. svart på vitt ett annat sätt att uttrycka det på. det jag fick veta var både glädjande men också mycket sorgset. Det fanns nämligen en tjej på denna fest som jag kanske hade kunnat få äran att få kalla min flickvän för förvisso ett ganska bra tag sedan nu men ändå. Om det inte hade varit för mig kraftiga ohälsa jag hade då. Nu ska det inte falla någon som helst skugga över denna individ för det var inte hon som "vände ryggen till" det var jag. Några tekniska problem fanns med i bilden också med SMS som helt uppenbart inte har nåt mig. Denna tjej var jag väldigt intresserad av ett tag men slog bort känslan och tankarna vilket i detta fallet var helt fel att göra då det faktiskt var delvis besvarat. Samtalet vi hade var stundtals väldigt fånigt (kan jag tro att hon upplevde det) då vi pratade om obesvarade SMS(SMS jag absolut inte fått) och att stå och neka till det inser jag vara väldigt konstigt då tekniken talar emot mig. Varför skulle x antal SMS INTE nå fram? Så med ett stukat hjärta och en frusen tår på kinden tog jag mig efter en stund hem och somnade tack och lov några timmar innan klockan ringde för att stiga upp till sjukhuset.

Detta inlägg började jag på ganska tidigt idag. Har kommit lite saker emellan bland annat en mycket trevlig stund hos Albin där vi såg Handbollen...SEGER fy fan vad skönt. Så detta inlägg blev inte riktigt vad jag hade tänt mig från början. Nu är klockan strax efter 23 och jag är både trött och har ganska ont i magen så nu ska jag först ta en smärtstillande och sedan försöka hitta en bra ställning som inte gör allt för ont i somna gott. Kanske drömer jag om dig...

Ikväll gråter jag mig till sömns

Varför? svar kommer om ca en vecka....Du finns i mitt hjärta S...Jag hade kanske kunnat få kalla mig din pojkvän om inte alla dessa jävla hjärnspöken fanns. Ikväll dog en del av mitt hjärta..

RSS 2.0